Mededeling

Beste patiënten,

Na u meer dan 40 jaar met veel inzet en plezier van dienst te zijn geweest sluiten wij per 1 oktober 2022 onze praktijk in verband met pensionering. De praktijk sluit en het pand wordt weer een woonhuis, de praktijk wordt dus niet overgenomen. 

Onderstaand treft u een aantal tips aan die mogelijk kunnen helpen bij het zoeken naar een nieuwe tandarts. 

Mocht uw nieuwe tandarts uw dossier willen ontvangen vernemen wij dit graag. In verband met de AVG mail ik uw gegevens dan naar uw e-mailadres. 

Wij danken u van harte voor het in ons gestelde vertrouwen!

Met hartelijke groet,

Wim en Evert-Jan van der Borden

Tips voor het kiezen van een nieuwe tandarts

Vergelijk verschillende tandartspraktijken

Het bekijken van websites van verschillende tandartsen is een goed uitgangspunt als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts. Op de website wordt vaak aangegeven met hoeveel tandartsen er in een praktijk wordt gewerkt en vaak zie je foto’s van het ondersteunende team. Bent u op zoek naar een kleinschalige praktijk, iemand die alleen werkt? Of kiest u voor een grote praktijk, waar meerdere tandartsen met verschillende specialisaties werken? Wilt u dat uw tandartspraktijk ook een mondhygiënist in dienst heeft? Of juist iemand die gespecialiseerd is om te werken met patiënten die bang zijn voor de tandarts?

Pak de telefoon

Het is erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij een tandarts. De sfeer moet goed zijn. Bel gewoon eens wat tandartsen op. Neemt de assistente de tijd om uw vragen te beantwoorden? Wordt u vriendelijk te woord gestaan? 

Past de tandarts(praktijk) bij uw zorgvraag?

Bent u alleen? Heeft u een gezin met (jonge) kinderen? Of heeft u de zorg voor een ouder iemand binnen uw gezin? Bedenk goed welke zorg u nodig hebt voordat u een tandarts kiest. 

Referenties

U kunt binnen uw vriendenkring of bij uw buurtgenoten informeren naar een tandarts. 

www.zorgkaartnederland.nl

ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland en is de grootste ervaringswebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Mensen delen hier hun ervaringen met de zorg met elkaar. 

>